Vasile Blaga, lăsat cu buza umflată de către primarii PDL din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat miercuri la o întrunire a primarilor dâmboviţeni FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat miercuri la o întrunire a primarilor dâmboviţeni FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost lăsat singur în sală la întrunirea primarilor democrat-liberali din Dâmboviţa, după ce toţi cei 38 de aleşi locali au părăsit încăperea. Motivul? Absenţa de la şedinţă a lui Florin Popescu, fost preşedinte CJ Dâmboviţa.


„După ce am fost demis în iunie, toţi cei 38 de primari i-au cerut lui Blaga să vină la Târgovişte. Astăzi, a venit la Târgovişte. A avut o încercare să-i cheme în Bucureşti, dar s-au dus doar trei primari, care i-au spus că schimbarea din funcţie a fost o greşeală. La ora 12.00, s-au întâlnit la Târgovişte şi primarii au solicitat să fiu prezent, însă Blaga a refuzat. În acel moment, cei 38 de primari s-au ridicat şi au plecat“, a afirmat Florin Popescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Potrivit aceleiaşi surse, Vasile Blaga a părăsit imediat oraşul Târgovişte. „La ora 14.00 trebuia să aibă şedinţă la Biroul Judeţean, dar a plecat de la Târgovişte şi s-a dus la Găieşti, la o cârciumă“, a mai adăugat deputatul PDL.

La începutul lunii iunie, Biroul Permanent Naţional (BPN) a decis dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene a PDL Dâmboviţa. Decizia a fost luată în absenţa lui Vasile Blaga şi fără ca preşedintele organizaţiei Dâmboviţa să fie invitat la şedinţa în cauză. Deputatul Florin Popescu a comentat că decizia PDL este „o mare eroare“ pentru că are legătură cu faptul că este un susţinător al Elenei Udrea.

„Constat fără surprindere că în PDL continuă vânătoarea de vrăjitoare iar toţi cei ce nu s-au numărat printre susţinătorii lui Vasile Blaga, sunt vânaţi sistematic. În ceea ce mă priveşte, mă mândesc cu faptul că toţi cei 38 de primari PDL din judeţ şi-au manifestat în scris sprijinul pentru preşedintele Florin Popescu. Poziţia primarilor este de înţeles, atâta timp cât împreună am reuşit să propulsăm Dâmboviţa în topul celor mai performante organizaţii ale PDL, la nivel naţional“, a declarat deputatul Florin Popescu la momentul demiterii.

Materiale pe aceeaşi temă:

Deputatul Florin Popescu, despre demiterea sa: "Consider că este o mare eroare"

Udrea a făcut pace cu Blaga: „Sunt şi voi rămâne în continuare membru PDL, activ si loial partidului“

Blaga: „Doamna Udrea şi-a declarat devotamentul faţă de partid“


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite