Valentin Iliescu a devenit membru PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Iliescu
Valentin Iliescu

Fostul ministru al Relaţie cu Parlamentul în guvernele Boc şi Ungureanu, Valentin Iliescu, a devenit membru PSD Vâlcea, potrivit Agerpres.

„Sunt de o săptămână membru al social-democraţilor vâlceni. Recunosc că nu am dorit o mediatizare a acestui eveniment, pentru că nu am intrat în partid pe poziţia de a pretinde ceva. De aceea am avut doar o discuţie de bun simţ cu Ion Cîlea (preşedintele PSD Vâlcea - n.r.) şi totul a fost în comun acord. Partidul Social Democrat la Vâlcea are tradiţie, este unul din partidele puternice de aici pentru că are la bază oameni de calitate. Ceea ce nu aş putea spune de democrat-liberali, cei care m-au exclus fără nici un drept de apel, uitând cât am muncit pentru ei“, a precizat Iliescu.

Iliescu a fost exclus din PDL Vâlcea în urmă cu o lună, find acuzat de „dublu limbaj“ şi de organizarea unei campanii pro demitere a lui Traian Băsescu, desfăşurată cu ocazia referendumului din 29 iulie.


Deşi în această vară nu excludea ideea înscrierii în PNL, în urmă cu o săptămână, Valentin Iliescu a fost primit oficial în rândul organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite