Un liberal trece în tabăra lui Mihai Tudose. Ce funcţie i-a dat premierul fostului copreşedinte al PNL Diaspora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Mihai Tudose aduce în echipa sa un liberal. FOTO gov.ro
Premierul Mihai Tudose aduce în echipa sa un liberal. FOTO gov.ro

Liberalul Victor Ionescu a fost numit în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni, prin decizia premierului Mihai Tudose. În trecut, Ionescu a fost co-preşedinte al PNL Diaspora.

„Victor Lucian Ionescu a fost numit în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în temeiul art. 15 lit. d) şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, prin decizia prim-ministrului Mihai Tudose“, se arată într-un document al Guvernului. 

Victor Ionescu FOTO gov.ro

Victor Ionescu a fost co-preşedintele PNL Diaspora şi era pe punctul de a fi candidatul liberalilor la un fotoliu de deputat de Diaspora. 

Liberalul este unul dintre susţinătorii lui Radu Surugiu, candidat la şefia Tineretului Naţional Liberal, după arată lista semnatarilor moţiunii „Generaţia libertăţii“. 

Potrivit unor surse politice, liderii liberali deja au început să discute despre sancţiunile pe care le vor în ceea ce-l priveşte pe Ionescu, în condiţiile în care această numire e un semn că „PNL bate palma cu PSD“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite