Un candidat USR-PLUS a încurcat în dosarul de candidatură oraşul pe care vrea să-l conducă. Aceasta a fost la un pas de invalidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Dolha FOTO Facebook
Daniela Dolha FOTO Facebook

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria din Câmpia Turzii Daniela Dolha a fost la un pas să-i fie respins dosarul de candidatură după ce aceasta a greşit la depunerea documentelor. Dolha a scris că va candida pentru funcţia de primar în Turda, un alt oraş din judeţul Cluj.

Potrivit Turdanews, în dosarul de candidatură pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, candidatul USR-PLUS a trecut oraşul greşit.

Oficialii PNL Câmpia Turzii au depus la Judecătoria Turda o contestaţie privind legalitatea candidaturii Danielei Dolha, solicitând respingerea acesteia, pe motiv că în dosarul său aceasta a menţionat că va candida pentru funcţia de primar din Turda. În cele din urmă, contestaţia liberalilor a fost respinsă.

„La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenţei că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianţei USRPLUS să candideze în municipiul Turda şi nu în municipiul Câmpia Turzii. Apreciem că acest document exprimă voinţa indubitabilă a conducerii judeţene a formaţiunii politice USR PLUS”, se menţionează în contestaţia depusă de Sabin Ghemeş, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită «respingerea acestei candidaturi», a transmis PNL Câmpia Turzii.

De cealaltă parte, USR-PLUS Câmpia Turzii a transmis un punct de vedere în care subliniază că Judecătoria Turda a respins contestaţia PNL şi subliniază că candidatura Danielei Dolha este „mai sănătoasă ca oricând”.

„În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetenţă, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul admin

Candidatura Danielei Dolha e mai sănătoasă ca oricând şi vă aşteptăm la vot pentru a opri hoţia, minciuna, administraţia proastă şi metehnele astea de ev mediu ce ne bântuie şi azi în politica şi presa locală.

Domnule Dorin Lojigan, Sabin Ghemeş si ceilalţi care aţi condus oraşul, noi nu vă putem reclama la judecătorie pentru «erorile» acestea, dar cetăţenii vă pot exclude prin ştampila de vot pe 27 Septembrie.

Erorile domniilor voastre în cheltuirea banului public sunt pe finalul documentării şi unele arată că foarte probabil veţi vizita si Judecătoria Turda si Tribunalul Cluj”, se arată în mesajul USR-PLUS, citat de Turdanews.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite