Turcan: Dragnea mai are majoritate în Camera Deputaţilor doar prin hoţie şi şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, referitor la legea privind comobaterea spălării banilor, că va paraliza activitatea societăţii civile. Mai mult, Turcan a subliniat că Dragnea mai are majoritate în Parlament doar prin „hoţie şi şantaj“, aluzie la votul reluat.

„Dictatura PSD-ALDE nu are limită! După ce proiectul de lege privind spălarea banilor a picat la vot în Camera Deputaţilor, coaliţia PSD-ALDE a reluat votul şi a trecut proiectul care paralizează societatea civilă din România. ONG-urile care ajutau bolnavi, oameni vulnerabili din punct de vedere social – victime ale violenţei în familie, persoane abuzate, oameni afectaţi de sărăcia severă – sunt asimilate societăţilor comerciale şi vor fi nevoite să raporteze date pe care nu le pot gestiona. În loc să ajute oamenii aflaţi în dificultate, ONG-urile vor completa declaraţii şi vor da cu subsemnatul la Oficiul pentru Prevenirea şi Spălarea Banilor“, a declarat Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL: 

Liderul liberal a subliniat faptul că Liviu Dragnea mai are majoriatea doar prin „hoţie şi şantaj“. „Majoritatea lui Dragnea lasă zeci de mii de beneficiari ai acestor asociaţii în suferinţă, boală şi sărăcie. Există o excepţie! ONG-urile aparţinând minorităţilor naţionale vor fi scutite de aceste obligaţii. Acesta este trocul prin care Dragnea ţine la perfuzie majoritatea parlamentară. PNL va ataca la CCR această lege. Liviu Dragnea mai are majoritate în Camera Deputaţilor doar prin hoţie şi şantaj“, a mai afirmat Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite