Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost numit de Ciucă secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost numit de Ciucă secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Tudor Buzatu şi Gabriela Creţu FOTO via News

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, miercuri, pe Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, de la PSD, în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretarului General al Guvernului, condus tot de un reprezentant PSD, Marian Neacşu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia de numire în funcţie a lui Tudor Buzatu a fost semnată miercuri de premierul Nicolae Ciucă, şi publicată miercuri seara în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, Tudor Buzatu va ocupa funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Nu este prima dată când Tudor Buzatu, fiul social-democratului Dumitru Buzatu şi al senatoarei Gabriela Creţu, este numit secretar de stat. În 2018, acesta era pus secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. 

Secretariatul general al Guvernului a revenit social-democrtaţilor, în urma negocierilor pentru formarea coaliţiei PNL-PSD, postul urmând a fi preluat, la rotativă, de liberali, împreună cu portofoliile Finanţelor şi Transporturilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările