Susţinătorii lui Blaga se contracandideaza pentru funcţii în conducerea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu vrea un post în conducerea PDL; după ce l-a susţinut pe Vasile Blaga
Sulfina Barbu vrea un post în conducerea PDL; după ce l-a susţinut pe Vasile Blaga

Suporterii lui Vasile Blaga din PDL au ajuns să se confrunte în competiţia pentru a ocupa locuri în Biroul Permanent Naţional al PDL.

Dacă în campania internă pentru şefia partidului, echipa lui Vasile Blaga părea cât se poate de unită, lucrurile s-au schimbat în ultimele zile, în condiţiile în care la alegerile de mâine, democrat-liberalii îşi vor alege reprezentanţii în celelalte posturi din conducerea partidului, precum prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii sau secretarii executivi. Astfel, suporterii lui Vasile Blaga au intrat în competiţie unii împotriva celorlalţi.

Competiţia dintre suporterii lui Vasile Blaga se observă, ]n special, la nivelul posturilor de vicepreşedinte. Astfel, Sulfina Barbu, Radu F. Alexandru, Cezar Preda, Mircea Hava, Ioan Bălan  s-au înscris în cursa pentru un post de vicepreşedinte al partidului.  Şi pentru postul de vicepreşedinte în domeniul politicilor economice şi mediu de afaceri al PDL, deputatul PDL de Brăila Alexandru Nazare şi europarlamentarul PDL Petru Luhan, ambii suporteri ai lui Vasile Blaga.

 Şi pentru funcţiile de secretar executiv competiţia între susţinătorii lui Vasile Blaga este una acerbă. Astfel, pentru postul de secretar executiv pe probleme de administraţie publică şi justiţie doi dintre cei mai activi suporteri ai actualului lider al PDL au intrat în cursă: deputatul de Caraş-Severin, Valeria Schelean şi preşedintele PDL Argeş, Mircea Andrei.

 Democrat-liberalii îşi aleg mâine prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii şi secretarul general.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite