Surse: Turcan s-a certat cu Cîţu în şedinţa PNL. Ce i-a reproşat ministrul Muncii premierului

Surse: Turcan s-a certat cu Cîţu în şedinţa PNL. Ce i-a reproşat ministrul Muncii premierului

Raluca Turcan şi Florin Cîţu la primul conflict. FOTO Arhivă Adevărul / facebook Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a certat cu premierul Florin Cîţu în şedinţa conducerii PNL de marţi, au declarat surse liberale pentru „Adevărul”. Turcan i-a reproşat şefului Guvernului că nu i-a alocat bani pentru a se ocupa de digitalizarea dosarelor de pensii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raluca Turcan, ministru al Muncii şi susţinătoare a lui Florin Cîţu la Congres, s-a certat cu premierul în şedinţa Biroului Executiv al PNL. Motivul de scandal a fost faptul că premierul a refuzat să-i aloce bani la minister pentru a angaja oameni care în următoarele nouă luni să se ocupe de digitalizarea dosarelor de pensii. 

Când Raluca Turcan a ridicat problema, Florin Cîţu i-a spus în faţa colegilor săi că „există tehnologie care poate scana”. În acel moment, ministrul Muncii a răbufnit şi i-a cerut să-i arate el cum poate fi făcut acest lucru, dacă tot ştie, susţin surse participante la şedinţă. 

„Rar am văzut-o pe Raluca Turcan aşa nervoasă”, a declarat un lider al PNL pentru „Adevărul”. 

Pe de altă parte, în şedinţa conducerii PNL, Florin Cîţu i-a criticat pe mai mulţi USR-işti pentru execuţia bugetară, fiind luaţi la ţintă Claudiu Năsui şi Cătălin Drulă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările