Stolojan: Boc este criticat pe nedrept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Târgovişte, că premierul Emil Boc este criticat pe nedrept, iar Partidul Democrat Liberal trebuie să sprijine Guvernul, aceasta fiind singură şansa pentru democrat-liberali.

"Sunt critici aduse pe nedrept. Guvernarea nu este simplă în perioada aceasta, dar ceea ce e foarte important e ca Guvernul să simtă sprijinul nostru. Fiecare membru al partidului nostru, aici sau la Bucureşti sau oriunde se află în România, trebuie să sprijine Guvernul Emil Boc, să sprijine reformele, să explice oamenilor ce se întâmplă, de fapt să fim alături de Guvern", a spus Stolojan citat de Mediafax.

"Nu există altă şansă pentru Partidul Democrat Liberal, pentru perioada care urmează, decât ca Guvernul României să poată să-şi ducă până la capăt misiunea pe care o are şi pe care şi-a asumat-o. Cei care-şi imaginează şi, din păcate, avem asemenea exemple în Partidul Democrat Liberal, că există un drum paralel pentru partid cu ceea ce se întâmplă în guvernarea în care PDL este principala forţă politică, se înşeală amarnic", a declarat Theodor Stolojan, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Dâmboviţa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite