Sorin Grindeanu, atac la USR şi PNL: Dacă tot ţin atât de mult la „Fără penali”, de ce nu au intrat ieri în plen să asigure cvorumul? De o lună tot fug de şedinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedinttele PSD, Sorin Grindeanu, a criticat USR şi PNL pentru faptul că au boicotat şedinţa de miercuri a plenului Senatului, când ar fi trebui să se discute şi să se voteze iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”.

Sorin Grindeanu, unul dintre liderii PSD, i-a criticat dur pe cei din USR că au fugit de la dezbaterea şi votul pe iniţiativa de revizuire a Constituţiei „Fără penali în funcţii publice”

„În opinia mea, domnii care de vreo trei ani ne spun acest lucru (n.r. - Fără penali în funcţii publice) ar fi trebuit să fie la lucru la Senat. De ce nu au venit ieri să asigure cvorumul. Să vină la lucru. Din acest motiv i-au trimis românii în Parlament”, a precizat Sorin Grindeanu. 

Fostul premier i-a acuzat pe cei din USR şi PNL că au fugit de asumarea responsabilităţii pentru o asemenea iniţiativă. „Ieri senatorii PSD au fost la muncă. ieri. USR au preferat să facă jocuri politice. Dacă tot ţin la această lege, ieri trebuiau să fie la muncă, să intre în plen şi să voteze. De o lună de zile fug şi cei de la PNL, şi cei de la USR” 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite