Sociologul de casă al PSD: „Azi vor fi surprize la care mulţi nu se aşteaptă“

Sociologul de casă al PSD: „Azi vor fi surprize la care mulţi nu se aşteaptă“

Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu, remarcat pentru analizele favorabile PSD, susţine că rezultatul de azi de la europarlamentare va aduce mari surprize.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt câteva surprize, pe care noi le-am anticipat, aşa cum spunem. Să vedem dacă se va păstra ierarhia, dacă ierarhia va fi pe procentele prezentate de sondajele preelectorale. Dar întotdeauna noi ştim, cei care facem exit-poll-uri, că ziua votului poate oferi surprize. Azi vor fi surprize la care mulţi nu se aşteaptă“, a spus Marius Pieleanu pentru stiripesurse.ro

PSD şi PNL se află la egalitate, cu 27%, iar pe locul trei vine USR-PLUS, cu 23%, potrivit unor date discutate în PSD şi obţinute de Adevarul. Procentele sunt valabile pentru ora 16.00. De partea cealaltă, potrivit unui sondaj PNL, liberalii sunt pe primul loc, cu 29%. Locul 2 e ocupat de PSD, cu 26%, în timp ce podiumul e completat de USR-PLUS, cu 21%. Ambele sondaje dau PMP, UDMR, Pro România şi ALDE la limita de 5%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: