Siegfried Mureşan: Tudorel Toader, la Strasbourg, se cere la întâlniri cu uşile închise pentru a convinge Europa că Legile justiţiei sunt bune. Va eşua!

Siegfried Mureşan: Tudorel Toader, la Strasbourg, se cere la întâlniri cu uşile închise pentru a convinge Europa că Legile justiţiei sunt bune. Va eşua!

Siegfried Mureşan

Eurodeputatul PMP Siegfried Mureşan critică faptul că, deşi ministrul Justiţiei Tudorel Toader se află încă de luni la Strasbourg, în perspectiva dezbaterii pe tema influenţei reformelor din Justiţiei asupra statului de drept, programul oficial al acestuia nu este cunoscut, el apreciind că ministrul vrea întâlniri cu uşile închise pentru a convinge că legile Justiţiei sunt bune, însă va eşua.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află încă de ieri la Strasbourg în contextul în care Parlamentul European dezbate mâine, în plen, situaţia justiţiei din România ca urmare a încercărilor PSD şi ALDE de a slăbi sistemul judiciar. Cu toate acestea, nu ştim nimic oficial despre programul ministrului Tudorel Toader de la Strasbourg. Un ministru are datoria să informeze cetăţenii cu privire la activităţile sale, nu să se ascundă", remarcă Siegfried Mureşan, concluzia sa fiind că "Ministrul Justiţiei se cere la întâlniri cu uşile închise pentru a convinge Europa că Legile justiţiei sunt bune", dar că "va eşua".

Siegfried Mureşan remarcă faptul că această atitudine este în acord cu practica PSD - ALDE de până acum, dart că încercările de a slăbi justiţia nu vor trece neobservate.

"Această atitudine a guvernării în miez de noapte şi după uşi închise este în total acord cu practica PSD - ALDE de până acum. Europa este în alertă şi încercările PSD - ALDE de a slăbi justiţia nu vor trece neobservate. Tudorel Toader nu va putea convinge niciun oficial european că modificările PSD - ALDE sunt bune şi că zecile de mii de oameni care au protestat în stradă împotriva lor greşescÎ. consideră Mureşan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: