Sebastian Lăzăroiu: „Majoritatea aderenţilor la Mişcarea Populară vor înfiinţarea unui partid cu acelaşi nume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu anticipează transformarea MişcăriiPopulare în partid
Sebastian Lăzăroiu anticipează transformarea MişcăriiPopulare în partid

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, membru-fondator al Fundaţiei „Mişcarea Populară“, a declarat, vineri, că majoritatea aderenţilor care şi-au exprimat până acum opţiunea cu privire la viitorul acestui proiect doresc înfiinţarea unui partid.

„Noi am început de luni pe site-ul nostru un proces de consultare a celor 6.000 de aderenţi pe subiectul legat de înfiinţarea unui partid politic. Acest proces de consultare se încheie în această noapte.“, a relatat Lăzăroiu.

„Până acum, majoritatea celor care şi-au exprimat opţiunile vor să rămână Fundaţia Mişcarea Populară şi să se înfiinţeze un partid cu acelaşi nume. Asta ştim în acest moment şi aşteptăm să se încheie votul în această noapte. Vom anunţa rezultatul, după care vom lua decizia referitoare la paşii pe care urmează să îi facem, dar în acest moment se pare că o majoritate largă se îndreaptă către fundaţie şi partid politic“, a spus Sebastian Lăzăroiu.


El a precizat că, încă de la început, Fundaţia Mişcarea Populară a avut obiective politice, însă membrii-fondatori nu ştiau care este opţiunea celor care s-au adunat în jurul acestui proiect, a căror opţiune se pare că este menţinerea fundaţiei şi înfiinţarea unei formaţiuni politice, pentru că fundaţia nu se poate transforma în partid politic

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite