Sebastian Ghiţă, despre nominalizarea lui Hellvig la şefia SRI: E ca şi cum Ponta, dacă ajungea preşedinte, mă numea pe mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax
Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax

Deputatul Sebastian Ghiţă a comentat, la Parlament, nominalizarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului Român de Informaţii. Ghiţă a susţinut că se aştepta ca o persoană din afara PNL, şi nu liberalul Eduard Hellvig, să ocupe funcţia de director al SRI.

„Am văzut numirea lui Hellvig ca şi cum domnul Ponta, odată ajuns preşedinte, m-ar fi  numit pe mine la şefia SRI. Sper şi îmi doresc ca Hellvig, odată votat, să fie un bărbat de stat şi să uite că a fost în campania lui Iohannis, a lui Crin Antonescu. Să uite că a fost în politică, altfel noi vom găsi de cuviinţă să-i atragem atenţia. Mâine voi participa la comisia de audiere a domnului Hellvig“, a spus Ghiţă şi a adăugat că, în ceea ce îl priveşte, se va retrage din Comisia comună de control parlamentar a SRI.

Întrebat dacă a remarcat ezitarea premierului Victor Ponta, atunci când a fost întrebat dacă mai sunt prieteni, Ghiţă a răspuns că premierul a dat o declaraţie favorabilă pentru el.

„Mi s-a părut că domnul Ponta a dat o declaraţie favorabilă mie, aşa cum şi eu dau declaraţii favorabile dânsului“, a conchis Ghiţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite