Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament: „Nu am vrut să spun poziţia 69, dar dacă insistaţi. Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban”

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament: „Nu am vrut să spun poziţia 69, dar dacă insistaţi. Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban”

Schimb de replici cu tentă sexuală în plenul reunit de marţi, unde se dezbate bugetul pentru 2021. FOTO:  Inquam Photos / George Calin

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament, la dezbaterile pe buget, între un deputat PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Deputatul PSD, Marian Mina, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament şi a avut un schimb de replici cu Ludovic Orban.

Întrebat de Ludovic Orban dacă prezintă amendamentul de la „poziţia 69”, deputatul Marian Mina a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistaţi, 69 este, da.”

După ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a continuat schimbul de replici în manieră ironică: „Cunoaşteţi poziţia, cunoaşteţi poziţia. De fapt, nu ştiu dacă o cunoaşteţi”.

 

Glumele cu tentă sexuală au continuat şi după acest episod. Deputatul PSD Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziţie similară: „Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

După această intervenţie, deputatul PNL Gabriel Andronache a intervenit şi le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, care pot fi sancţionate.

Citeşte şi:

Bugetul de stat a fost votat de Parlament fără nici un amendament. Ciţu, despre PSD: „Au fost tăiaţi de la buget şi nu mai pot să fure”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările