Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament: „Nu am vrut să spun poziţia 69, dar dacă insistaţi. Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schimb de replici cu tentă sexuală în plenul reunit de marţi, unde se dezbate bugetul pentru 2021. FOTO:  Inquam Photos / George Calin
Schimb de replici cu tentă sexuală în plenul reunit de marţi, unde se dezbate bugetul pentru 2021. FOTO:  Inquam Photos / George Calin

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament, la dezbaterile pe buget, între un deputat PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Deputatul PSD, Marian Mina, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament şi a avut un schimb de replici cu Ludovic Orban.

Întrebat de Ludovic Orban dacă prezintă amendamentul de la „poziţia 69”, deputatul Marian Mina a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistaţi, 69 este, da.”

După ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a continuat schimbul de replici în manieră ironică: „Cunoaşteţi poziţia, cunoaşteţi poziţia. De fapt, nu ştiu dacă o cunoaşteţi”.

Glumele cu tentă sexuală au continuat şi după acest episod. Deputatul PSD Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziţie similară: „Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

După această intervenţie, deputatul PNL Gabriel Andronache a intervenit şi le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, care pot fi sancţionate.

Citeşte şi:

Bugetul de stat a fost votat de Parlament fără nici un amendament. Ciţu, despre PSD: „Au fost tăiaţi de la buget şi nu mai pot să fure”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite