Robert Sighiartău: Am votat pentru valorile familiei. E un vot în perfectă concordanţă cu valorile europene şi prooccidentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău, secretar general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău
Robert Sighiartău, secretar general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, sâmbătă, faptul că a mers şi a dat un vot pentru familie, precizând că e un vot care respectă valorile europene şi prooccidentale.

„Am venit la referendum din respect pentru milioanele de români care au avut această iniţiativă de modificare a Constituţiei pentru definirea clara a casatoriei. din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunţa, la refendum, asupra acestei teme de o maximă importanţă pentru societate. Am votat pentru valorile familiei  care este inima societăţii noastre şi care dă trăinicia si viaţa acestei societăţi. Este un vot pentru binele copiilor noştri, pentru binele Romaniei si pentru viitorul ei“, a declarat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.  

Secretarul general al PNL a subliniat şi faptul că „votul e în perfectă concordanţă cu valorile prooccidentale“. „Este un vot în perfectă concordanţă cu valori europene şi prooccidentale pentru că familia şi stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum  şi să voteze conform conştiinţei lor.  Să nu le fie frică de toate dezinformarile si minciunile care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum. E referendumul lor şi numai al lor. al nimănui altcuiva. E dreptul lor suveran de a-si spune opinia prin vot, drept pe care toţi politicienii ar trebui să îl respecte.“, a mai afirmat Sighiartău.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite