Reacţia principelui Nicolae, după ce a aflat că a murit Regele Mihai. „Am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu“

Reacţia principelui Nicolae, după ce a aflat că a murit Regele Mihai. „Am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu“

Regele Mihai şi nepotul său. FOTO Mediafax

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reacţionat la scurt timp după ce Casa regală a anunţat că fostul suveran al României a murit, marţi după-amiază. Principele Nicolae a subliniat că bunicul său a fost unul din cei mai mari lideri ai Europei secolului XX şi îi promite că va încerca să-l facă „mândru de el“.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Principele Nicolae a revenit cu un nou mesaj referitor la bunicul său, Regele Mihai. „Azi, România şi-a pierdut Regele şi unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei faţă de ţara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care şi-a iubit ţara şi oamenii ei cu adevărat! Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut şi format de către el, cu datoria faţă de ţară şi promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.

Bunicule, îmi va fi dor de tine şi nu voi uita că m-ai învăţat despre valori reale, nemuritoare în timp. Odihneşte-te în pace!“, a scris nepotul Regelui Mihai pe Facebook..


„Un doliu care va lăsa România fără lacrimi. Majestate, drum lin!", a scris Nicolae pe contul său de Facebook.

Nicolae, fiul principesei Elena a rămas fără titlul de principe şi scos din linia de succesiune la tron acum doi ani, din ordinul regelui Mihai.

Ultimul monarh din ţările Europei de Est s-a stins din viaţă marţi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani, după o lungă suferinţă. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi cu leucemie cronică.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările