Reacţia lui Dragnea la protestele din timpul Congresului: Nu le-am auzit, eram în sală. Mă interesează ce zic colegii mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu a auzit protestul care a avut loc sâmbătă, în faţa Sălii Palatului, în timpul Congresului Extraordinar al partidului. Sute de oameni au scandat împotriva coaliţiei de guvernare, iar huiduielile lor s-au auzit până în clădire. Delegaţii de la Congresul PSD au privit de la ferestre.

„Nu am văzut protestele, nici nu le-am auzit. Eram în sală, îmi pare rău. Şi ce trebuie să fac? Eu am venit la acest Congres, unde erau 4.000 de colegi. Mă interesează foarte mult ce spun colegii mei şi mă interesează în continuare ce zic colegii mei”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul Congresului PSD.

Sute de oameni au protestat vizavi de Sala Palatului, în faţa lor fiind un cordon de jandarmi. Scandările s-au auzit până în clădire, iar delegaţii la Congresul PSD s-au uitat de la ferestre.

Citeşte şi:

Protestari de la Congresul PSD, ridicaţi de jandarmi. Scandările manifestanţilor se aud din clădirea Sălii Palatului. Delegaţii se uită de la ferestre

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite