Război total. Florin Cîţu a început epurările în ministere. 25 de secretari de stat ai USR PLUS au fost demişi

Război total. Florin Cîţu a început epurările în ministere. 25 de secretari de stat ai USR PLUS au fost demişi

Florin Cîţu, premierul României FOTO Mediafax

Premierul Florin Cîţu a semnat demiterea a 25 de secretari de stat ai USR-PLUS. Deciziile au fost deja publicate în Monitorul Oficial, în contextul în care premierul susţinea că îi aşteaptă pe cei din USR PLUS la negocieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Guvernului pare să înlăture orice posibilă urmă de negociere cu USR PLUS, cu toate că în discursurile publice a tot vorbit de revenirea la dialog. Iar acest aspect este evident mai ales printr-o decizie luată în această seară. 

25 de secretari de stat ai USR PLUS au fost demişi. Deciziile sunt deja publicate în Monitorul Oficial, deci nu poate fi vorba de vreo posibilă răzgândire. Printre cei demişi găsim persoane ca Alexandru Dimitriu (secretar de stat la Justiţie), Oana Ursache (Departamentul de stat pentru românii de pretutindeni), Corina Atanasiu (MIPE), Irina Alexe (Ministerul Afacerilor Interne), Iulia Popovici (Ministerul Culturii). 

Pe lângă secretarii de stat, Florin Cîţu l-a demis şi pe Marius Vulcan, consilier de stat în cadrul aparatului vicepremierului Dan Barna.

Demiterea acestora vine după ce din partid au venit presiuni pentru îndepărtarea secretarilor de stat, dar şi a prefecţilor şi subprefecţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările