Rareş Bogdan, ironie faţă de Vlad Voiculescu: Nu cred că este cazul să dovedim că diferenţa între „vechii” şi „noii” este doar de vârstă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a lansat o ironie faţă de ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, în contextul cazului de la spitalul din Corabia, unde un bătrân a stat ore întregi într-o sală de aşteptare fără să primească ajutor. Liberalul îi cere ministrului să treacă la deminteri, amintind că în alte unităţi spitaliceşti „au fost schimbaţi manageri, unii chiar performanţi”.

„Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în ţara asta. Şi eu, şi tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său şi am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei ţări pe care o iubim. Şi am intrat şi pentru ca scene ca acestea să nu mai existe! 

Eşti obligat să acţionezi urgent şi sa îl demiţi pe managerul spitalului din Corabia, pe Şeful DSP Olt şi să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate aşa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Ştiu că poţi să o faci şi sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbaţi manageri, unii chiar foarte performanţi, de unităţi spitaliceşti... fiind înlocuiţi peste noapte... tot în mandatul tău, dragă Vlad. 

Dacă vei face Comitete şi Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita şi ticăloşii vor scăpa, la fel ca alţii. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care şi-au pus speranţele în noi. Au fost dezamăgiţi suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm şi să dovedim că diferenţa între “vechii” şi “noii” este doar de vârstă şi de ani petrecuţi în troaca politicii dâmboviţene...”, a transmis Rareş Bogdan luni pe Facebook.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis duminică seară trimiterea unei echipe de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orăşenesc din Corabia pentru a ancheta cazul unui pacient care a fost filmat stând pe jos şi cerând ajutor, anunţă Ministerul Sănătăţii.

„Am urmărit şi eu imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare online de la Spitalul Orăşenesc din Corabia şi am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informaţiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situaţii să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite