Rareş Bogdan: „Eliminăm pensiile speciale în 30 de zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

Numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, susţine că liberalii vor elimina pensiile speciale în primele 30 de zile de când vor ajunge la guvernare. Mai puţin pensiile speciale ale magistraţilor şi militarilor.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, a declarat Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, la Madrid, conform B1.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Constanţa, că s-a săturat să fie condus de repetenţi, de agramaţi, de hoţi şi ca România să fie făcută de râs în Europa de aceşti “derbedei politici”. El i-a chemat la luptă pe membrii PNL, cerându-le să lase în plan secund problemele personale şi să se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite