Rareş Bogdan afirmă că Iohannis nu a intervenit în conflictul din interiorul PNL. Ce spune de o posibilă candidatură la fruntea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat joi, într-o intervenţie la Digi24, că preşedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din interiorul PNL acolo unde mai mulţi liberali au cerut demisia liderului liberal Ludovic Orban. „Nu-l interesează că eu cu Ludovic ne mai şarjăm”, a adăugat Rareş Bogdan.

Întrebat despre afirmaţiile sale din urmă cu câteva zile în care sublinia că din cauza lui Ludovic Orban a pierdut PNL alegerile şi că acesta ar fi trebuie să-şi dea demisia, Rareş Bogdan a explicat într-o intervenţie la Digi24 că nu îi pare rău de ce a zis, dar regretă exprimarea.

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democraţia funcţională este garanţia că nu vor exista derapaje în situaţia românească.”, a declarat Bogdan.

Europaralamentarul PNL spune că preşedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din PNL.

„Nu. Spre deosebire de fostul preşedinte Traian Băsescu, preşedintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Preşedintele ne roagă un singur lucru: guvernaţi bine, modernizaţi România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai şarjăm”, a mai spus acesta.

Întrebat apoi dacă are de gând să candideze la Congresul PNL din acest an, acesta a exprimat că „se simte bine” la Bruxelles, din poziţia de europarlamentar.

„Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Aşa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democraţia internă”, a conchis Rareş Bogdan.

Vezi şi: Greii fostului PDL au dezumflat puciul răzvrătiţilor din PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite