Raeţchi solicită audierea Gabrielei Firea la Comisia de apărare, după ce primarul Capitalei a dezvăluit că Dragnea a plănuit violenţele la partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi. FOTO Florin Şuler
Ovidiu Raeţchi. FOTO Florin Şuler

Deputatul liberal Ovidiu Raecţhi, vicepreşedinte al Comisiei de apărare din Cameră, a anunţat, luni, că va solicita chemarea Gabrielei Firea în Parlament pentru a da explicaţii în legătură cu afirmaţia  că în spatele intervenţiei în forţă a jandarmilor din 10 august ar fi şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Am citit afirmaţiile foarte grave ale Gabrielei Firea privind implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea violentă din 10 august: «Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut». Consider că sunt declaraţii foarte serioase, cu implicaţii pentru siguranţa naţională şi ordinea publică. Cred că doamna Firea trebuie invitată la Comisia de Apărare pentru a oferi detalii despre interesele politice din spatele represiunii din august“, a scris deputatul liberal pe pagina personală de Facebook.  

Mai mult, acesta a anunţat că va cere conducerii Comisiei de apărare chemarea lui Firea pentru explicaţii. „Nu poţi spune că "nu vrei să dai detalii" pe o temă atât de serioasă. Voi cere oficial chiar astăzi biroului Comisiei pentru Apărare convocarea Primarului General al Capitalei“, a completat Raeţchi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite