Puterea a închis gura Opoziţiei la propriu. PSD a smuls butoanele de la microfonul Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
microfon

USR a publicat pe pagina de Facebook o poză care arată că butoanele de microfonul Camerei Deputaţilor au fost smulse, astfel încât dacă preşedintele de şedinţă (PSD) îţi taie microfonul, tăiat să rămână. În Parlament urmează să fie adoptat legea bugetului pe 2018, proiect contestat vehement de Opoziţie.

„Au smuls butoanele microfonului din Camera Deputaţilor astfel încât parlamentarii opoziţiei să nu îl mai poată deschide dacă preşedintele de şedinţă decide să taie microfonul. Aşa arată dezbaterea în Parlamentul României“, arată USR. 

La dezbatarea legilor Justiţiei din plenul Camerei Deputaţilor, preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase (PSD), le-a tăiat în mod repetat microfonul parlamentarilor Opoziţiei. Ulterior, deputaţii USR au venit cu o portavoce şi au început să citească propriile amendamente în timp ce Vlase vorbea de la microfonul prezidiului. 

Preşedintele de şedinţă ar trebui să fie, în mod normal, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, dar cum acesta lipseşte de cele mai multe ori, locul său este ţinut de unul dintre cei doi vicepreşedinţi PSD: Florin Iordache sau Gabriel Vlase. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite