PSD: Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilităţii acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Social-democraţii au transmis că alţi 4.000 de români au primit joi vestea că sunt infectaţi cu noul coronavirus şi „într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni de-ai noştri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv”. Sursa citată mai spune că „drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilităţii acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi”.

„De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectaţi cu COVID. Alte zeci de familii îşi plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul. Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni de-ai noştri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilităţii acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!”, arată o postare joi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa menţionată întreabă: „Câţi români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis şi Orban să-şi satisfacă obsesia de a obţine puterea totală?”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, 4.013 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 168.490. Cele mai multe cazuri noi sunt în Bucureşti - 777, urmat de Cluj - 227, Iaşi - 200, Timiş - 175, Bacău - 150, Prahova - 137, Braşov-130, Sibiu - 129, Alba - 126, Mureş - 123, Suceava - 116, Galaţi - 114, Ilfov - 101. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat şi 73 de decese, bilanţul fiind de 5.674. În prezent, 721 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite