PSD, atac dur la Iohannis: E cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. E mânat de frustrări personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSD, partid condus de Liviu Dragnea, îl atacă pe Klaus Iohannis după refuzarea numirii Liei Olguţa Vasilescu la Dezvoltare. FOTO Mediafax
PSD, partid condus de Liviu Dragnea, îl atacă pe Klaus Iohannis după refuzarea numirii Liei Olguţa Vasilescu la Dezvoltare. FOTO Mediafax

PSD îl critică pe Klaus Iohannis după ce preşedintele a transmis o scrisoare către premierul Viorica Dăncilă, în care explică de ce nu e de acord cu numirea Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

„Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni“, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PSD. 

Social-democraţii susţin că nici preşedintele nu corespunde criteriilor necesare pentru a ocupa funcţia de la Palatul Cotroceni.  „Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele „Beţe-n-Roate” să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni“, se arată în acelaşi mesaj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite