PSD, despre actualul Guvern şi procesul de vaccinare: În guvernarea „meritocraţilor”, prioritar nu mai este cel vulnerabil, ci cel mai şmecher!

PSD, despre actualul Guvern şi procesul de vaccinare: În guvernarea „meritocraţilor”, prioritar nu mai este cel vulnerabil, ci cel mai şmecher!

O parte a membrilor Partidului Social Democrat. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Social-democraţii consideră că „în guvernarea meritocraţilor” prioritari nu sunt bolnavii cronici sau categoria persoanelor de peste 65 de ani, ci „să bage peste rând cât mai multe dintre pilele şi relaţiilor lor”. „În România lui Iohannis şi Cîţu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupţiei au reuşit să corupă până şi procesul de vaccinare anti-COVID”, mai arată PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În guvernarea «meritocraţilor», prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher! Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esenţiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele şi relaţiile lor! De aceea, au produs ceea ce ştiu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepţii repetate.
 
Ticăloşia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în faţă.
 
În România lui Iohannis şi Cîţu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupţiei au reuşit să corupă până şi procesul de vaccinare anti-COVID!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările