Prima zi în calitate de senator a Dianei Şoşoacă. Fără mască şi live pe Facebook: Am venit în groapa cu hiene VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Şoşoacă şi-a ocupat luni prima zi din mandatul de senator din partea AUR. Singura fără mască, primul lucru pe care proaspătul senator l-a făcut a fost să intre într-un live pe Facebook, unde a făcut un scurt bilanţ al primei zile: „Am venit în groapa cu hiene, nu în groapa cu lei”.

Aşezată în fotoliul de parlamentar, Diana Şoşoacă a deschis telefonul în timpul şedinţei şi a început o transmisiune live pe Facebook.

„Suntem în plen. În senatul României şi aşa cum v-am promis o vă vă arât tot ce se petrece aici. Depunerea jurământului va fi în jurul orei 17. Pe noi ne-au pus între PSD şi PNL. Vor fi interesante toate şedinţele Se păstrează câte un loc liber între parlamentari, pentru a respecta regulile. Când intri, trebuie să semneze prezenţa, nu se mai strigă catalogul ca la şcoală, ci se semnează condica de prezenţă”, a explicat senatorul AUR.

Fără să poarte mască, Şoşoacă a povestit apoi ce acte a semnat, şi a prezentat sala mare a Senatului, filmând toate coluţurile încăperii, spunând despre colegii senatori că sunt „o grămată de oameni pe care i-aţi mai văzut la televizor”.

Senatorul AUR e adăugat apoi că vede Senatul precum o „groapă de hiene”.

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înşelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a mai spus Diana Şoşoacă.

„Probabil că pentru cei care nu fac faţă stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, a adăugat senatorul.

Vezi şi: Premierul Nicolae Ciucă cere verificarea adeverinţei invocate de Diana Şoşoacă (AUR) pentru a nu purta mască

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite