VIDEO Traian Băsescu, la întâlnirea cu fanii de pe Facebook: „În 2014, campania prezidenţială de pe Internet va fi crucială“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, vineri, cu fanii de pe Facebook. Şeful statului s-a aflat la cea de-a doua întâlnire cu comunitatea de susţinători de pe pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, organizată în cadrul Interactive Central & Eastern Europe Festival 2013.

La începutul celei de-a doua întâlniri cu ”fanii” săi, Traian Băsescu a făcut uin gest simbolic. L-a reperat în sala pe Iulian Crăciun, tânărul politician în scaun cu rotile care a candidat împotriva mogulului Dan Voiculescu la ultimele alegeri parlamentare. 

Lui Traian Băsescu i s-a atras atenţia din sală că acesta a candidat împotriva lui Voiculescu, politician care a demisionat între timp din Parlament, iar preşedintele a răspuns: ”Tocmai de asta îl admir” (n.r.- pe Iulian Crăciun, fostul candidat al forţelor de dreapta). 

Traian Băsescu s-a ridicat pentru a-l saluta pe Iulian Crăciun, politicianul în scaun cu rotile care l-a înfruntat pe Dan Voiculescu

Traian Băsescu: „Eu nu am votat pentru Victor Ponta. Scuzaţi-mă pentru compromis”

Traian Băsescu s-a înecat la întâlnirea cu fanii: „Era normal să mă înec cu apă”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite