Preşedintele Federaţiei de Aikido: „Mirel Palada este o ruşine pentru Aikido-ul din România“. Cere sancţionarea fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada nu ridică doar palma, ci şi pumnul
Mirel Palada nu ridică doar palma, ci şi pumnul

Dan Corneliu Ionescu, preşedintele Federaţiei Române de Aikido şi al European Aikido Confederation, spune că gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Goţiu, miercuri seara, la B1 TV, este „o ruşine pentru Aikido-ul din România"

"Dl. MIREL PALADA este o ruşine pentru Aikido-ul din România. Sper că organizaţia din care face parte va amenda comportamentul său agresiv", a scris Dan Corneliu Ionescu pe pagina sa de Facebook, în contextul în care Mirel Palada este practicant de Aikido. 

Un internaut a comentat la postarea lui Ionescu: "Fiecare crede in filozofia lui de viata! Eu zic că e o mândrie pentru România!". Dan Corneliu Ionescu a răspuns:  "Asta e golănie, nu filozofie de viaţă".

În emisiunea „Talk B1“, moderată de Nadia Ciurlin, senatorul USR Mihai Goţiu, vicepreşedinte al Senatului, şi Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, s-au contrat puternic, iar în pauza publicitară Palada l-a bătut pe senatorul USR, lovindu-l cu pumnul în zona feţei şi spărgându-i buza.  

Mirel Palada, de meserie sociolog şi specialist în comunicare, a devenit purtător de cuvânt al Guvernului Ponta în octombrie 2013, după plecarea jurnalistului Andrei Zaharescu, numit consul la Cape Town. Palada a rezistat în funcţie doar un an, iar Victor Ponta l-a înlocuit după ce a spus despre jurnaliştii care criticau Guvernul că „frige nişte purceluşi antiguvernamentali la proţap“. În rest, s-a remarcat pe Facebook prin limbajul de mahala.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite