Premierul Florin Cîţu către Nicuşor Dan: În 2024 vom susţine un candidat liberal. Nimic nu vă oprea să intraţi în partid

Premierul Florin Cîţu către Nicuşor Dan: În 2024 vom susţine un candidat liberal. Nimic nu vă oprea să intraţi în partid

Florin Cîţu: Vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector FOTO Facebook Florin Citu

Premierul Florin Cîţu l-a criticat pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, la reuniunea PNL Bucureşti, de sâmbătă, la care s-a ales preşedintele organizaţiei. Nicuşor Dan a susţinut un discurs în care şi-a arătat susţinerea pentru Violeta Alexandru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Câţi dintre dumneavoastră aţi fost întrebaţi, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din Bucureşti? Câţi aţi fost întrebaţi? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Nu vom mai lua decizii şi apoi aproba în foruri, va fi invers (...) 

Vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. 
 
Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-ştiu-ce parc. PNL decontează deşi nu are administraţiile. 
 
Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intraţi în PNL după ce aţi primit susţinerea partidului”, a spus Florin Cîţu în discursul său de la reuniunea PNL Bucureşti, citat de Digi 24.
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat sâmbătă că a avut o colaborare bună cu liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru, care a candidat pentru un nou mandat la şefia filialei, aceasta fiind o profesionistă în administraţie.

Liberalii din Bucureşti şi-au ales conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte a candidat liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu. 

Violeta Alexandru avea susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu era susţinut de premierul Florin Cîţu.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost ales preşedinte al PNL Bucureşti, după ce a învins-o cu 498 de voturi la 405 pe Violeta Alexandru, cea care a deţinut funcţia până în prezent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările