Premierul o ceartă pe Macovei pentru pripeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avertizat-o, luni, pe Monica Macovei să nu-i mai comenteze declaraţiile fără să se informeze în prealabil despre ce este vorba."Cred că Monica Macovei ar

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avertizat-o, luni, pe Monica Macovei să nu-i mai comenteze declaraţiile fără să se informeze în prealabil despre ce este vorba.
"Cred că Monica Macovei ar trebui să citească cu multă atenţie sau să se informeze, să-mi dea un telefon, să mă întrebe ce declaraţii am făcut înainte de a face tot felul de afirmaţii. Eu am spus că nu cunosc care e agenda d-nei Macovei şi nu am făcut chiar nici un fel de presupuneri", a declarat primul-ministru la întoarcerea dintr-o vizită oficială la Viena. El a apreciat că ministrul justiţiei a reacţionat "cu oarecare pripă", întrucât se află într-o perioadă de tensiune. Macovei îi ceruse, luni, premierului să nu mai facă presupuneri în legătură cu agenda sa de întâlniri. şeful guvernului a reluat, de pe Aeroportul Otopeni, argumentaţia referitoare la întâlnirea pe care a avut-o în luna iunie cu omul de afaceri Dinu Patriciu şi cu deţinătoarea portofoliului justiţiei, arătând că acea discuţie "nu a avut nimic ilegal în ea". "Ca dovadă că întâlnirea nu a avut nimic în neregulă este faptul că ea s-a ţinut la guvern, şi nu în altă parte, şi este o întâlnire pe care o consider necesară, în condiţiile în care statul român urma să fie chemat în judecată şi să i se ceară despăgubiri consistente", a declarat Tăriceanu.
El a subliniat că, în calitate de premier, ştie ce înseamnă prietenia faţă de un om, dar şi care sunt interesele statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite