Predescu reacţionează la ameninţarea Aspaziei: "Să fie sănătoasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Predescu
Ion Predescu

Judecătorul CC Ion Predescu spune că nu a avut nicio dispută cu Aspazia Cojocaru, iar întrebat cum interpretează declaraţia acesteia că va merge până în pânzele albe, el a răspuns: "Nu îmi dau seama. Să fie sănătoasă!".

Întrebat dacă aceasta i-a reproşat ceva, el a răspuns că Aspazia Cojocaru nu i-a spus nimic. "N-am avut nicio dispută", a completat el.

Chestionat dacă îi e teamă că judecătorul Aspazia Cojocaru îl va da în judecată, Predescu a răspuns ironic: "I-auzi vorbe", scrie Mediafax.

Întrebat cum interpretează afirmaţiile Aspaziei Cojocaru că va merge "până în pânzele albe", Ion Predescu a spus: "Nu îmi dau seama. Să fie sănătoasă!".

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că îl va da în judecată pe colegul său Ion Predescu, dacă se va confirma faptul că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curţii, în cazul invalidării referendumului din 29 iulie.

Aspazia Cojocaru le-a declarat jurnaliştilor că Predescu nu a recunoscut faptul că el ar fi făcut declaraţii privind modul în care ea ar fi votat în plenul CC.

"Spune că nu a dat niciun fel de declaraţie. (...)Nu ştiu, scuze sau nu, dar neagă tot timpul. Neagă că ar fi dat astfel de declaraţii. Dacă există o astfel de înregistrare, vă rog să mă credeţi că mă duc până unde trebuie, până în pânzele albe", a susţinut Cojocaru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite