PPDD mai pierde un parlamentar

PPDD mai pierde un parlamentar

Senatorul PPDD Iulian Cristache FOTO Arhiva Adevărul

Senatorul PPDD Iulian Cristache a demisionat din PPDD pentru a se înscrie în Uniunea Naţională pentru progresul României (UNPR). Cristache va activa în grupul parlamentar al PSD din Senat.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Senatorul Iulian Cristache s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi activează, începând de luni, 16 septembrie 2013, în Grupul parlamentar al PSD din Senat“, se precizează într-un comunicat remis Adevărul.

Iulian Cristache a fost ales senator din partea PPDD, în colegiul uninominal nr. 2 din circumscripţia electorală nr. 3, Argeş. În acest moment, membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senat.

Iulian Cristache este absolvent de ASE la Bucureşti, Facultatea de Comerţ. Cristache a lucrat la ICRM Piteşti timp de 12 ani, devenind şi director al acestei întreprinderi. A părăsit din PDL din cauza neînţelegerilor cu Mircea Andrei. Cristache a candidat la primăria Ştefăneşti, dar s-a ales cu un mandat de consilier local. El a mai activat şi în PRM.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările