Ponta va avea consultant american pentru campania prezidenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staff-ul de campanie al lui Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale se va regăsi şi un consultant american, au declarat, pentru „Agerpress“, surse politice.

Potrivit surselor citate, premierul îl cunoaşte pe viitorul său consultant de doi ani, iar acesta a fost deja de două ori în România. Sursele politice au adăugat că acesta a condus mai multe campanii electorale mari, dar acum va lucra pentru prima dată şi pentru un politician din România.

Din staff-ul de campanie al lui Victor Ponta vor mai face parte Bogdan Teodorescu şi Dan Sultănescu. Dan Şova va redeveni purtătorul de cuvânt al PSD, iar vicepremierul Liviu Dragnea va fi şeful de campanie al candidatului Victor Ponta.

Social-democraţii s-au reunit, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), la Orăştie, într-o fostă bază militară. Premierul Victor Ponta a declarat la finalul a cinci ore de discuţii cu liderii PSD că, dacă va avea sprijinul colegilor, la 1 august îşi va anunţa candidatura la Preşedinţie.

„Le-am spus colegilor că dacă mă sprijină, candidez. Proiectul meu personal este de a rămâne prim-ministru până în 2016. Am învăţat că un prim-ministru dacă stă toată ziua şi luptă cu preşedintele e o pierdere pentru ţară. Dacă sunt candidatul cu cele mai multe şanse, la 1 august voi anunţa candidatura“, a afirmat premierul. Acesta a subliniat că cine va dori să candideze va trebui să anunţe acest lucru la Consiliul Naţional“, a spus Ponta.

Citeşte şi:

Dragnea: Nu se pune problema demisiei din Guvern pentru a mă ocupa de campania prezidenţială

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat duminică, la Orăştie, că nu îşi va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi că deocamdată nu se pune problema cine va fi viitorul şef al partidului în cazul în care Victor Ponta va deveni preşedintele României după alegeri.

PSD se întruneşte la ceas de seară, la Orăştie, să discute despre candidatul la prezidenţiale şi despre pregătirea campaniei

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD se reuneşte, duminică seară, într-o şedinţă informală, convocată la Orăştie, pentru a discuta despre procedurile de desemnare a candidatului PSD la prezidenţiale, precum şi despre pregătirea partidului pentru campania electorală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite