Ponta a început să se gândească la cursa pentru Palatul Cotroceni de anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO gov.ro
Premierul Victor Ponta FOTO gov.ro

Premierul Victor Ponta a publicat, pe Facebook, o fotografie cu fiul său, care a obţinut locul al doilea la Campionatul Naţional de Karting. În dreptul imaginii, Ponta a redactat un scurt comentariu în care arată că atât fiul său, cât şi el se pregătesc pentru 2014, fără a oferi alte explicaţii.

„Andrei a terminat pe locul doi ultima etapă a Campionatului Naţional de Karting din 2013 şi îl duce în spate pe Cris (prietenul lui care a câştigat). E foarte bun locul doi pe podium, dar obiectivul adevărat este locul întâi! Ne pregătim deja amândoi pentru 2014!“, a scris premierul pe Facebook.

Mesajul său a dat naştere interpretărilor, în contextul recentelor declaraţii făcute de preşedintele Traian Băsescu, dar şi de liderul liberal Crin Antonescu.

Invitat într-o emisiune la Pro TV, şeful statului a opinat că PSD va avea un candidat la prezidenţiale.

„Mi se pare anormal şi nedemocratic ca cel mai mare partid să nu aibă candidat“, a mai spus el.

La rândul lui, Crin Antonescu a comentat declaraţiile preşedintelui, pe care le consideră „ridicole“.

„Cum se poate ca un partid atât de mare şi frumos să nu aibă el candidat la Preşedinţie? Ridicol, declaraţiile de genul acesta sunt ridicole. Că vin de la Băsescu de la Geoană, cam acelaşi lucru“, a afirmat liderul liberal.

Senatorul PSD Mircea Geoană a dezvăluit, sâmbătă, că în momentul constituirii USL, mai mulţi social-democraţi s-au arătat indignaţi de parteneriatul cu liberalii.

„Pe mine m-a deranjat ca pesedist, suntem de două ori talia PNL şi am acceptat pentru a avea un echilibru şi pentru a putea avea un parteneriat de lungă durată cu un sistem dezavantajos pentru noi. A fost extrem de multă supărare în PSD: de ce să împărţim cu un partener care este jumătate talia noastră?“, a arătat Geoană.

Declaraţiile făcute la sfârşitul săptămânii intervin în contextul în care, vineri, atât liberalii, cât şi social-democraţii au admis că există tensiuni în interiorul alianţei. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut o şedinţă de urgenţă în USL, în timp ce purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a recunoscut că există disensiuni între cele două partide.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite