Ponta îi ia partea lui Arafat în conflictul cu ministrul de Interne: „Ce a făcut Vela în ultimii 20 de ani?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta intervine în conflictul dintre Vela şi Arafat FOTO Inquam / George Călin
Ponta intervine în conflictul dintre Vela şi Arafat FOTO Inquam / George Călin

Preşedintele Pro România Victor Ponta a reacţionat după schimbul dur de replici dintre ministrul de Interne Marcel Vela şi secretarul de stat Raed Arafat, din cadrul videoconferinţei de marţi, când Vela l-a întrebat pe fondatorul SMURD „ce a făcut în 20 de ani“.

 „Ce a făcut Raed Arafat în ultimii 20 de ani ştim cu toţii (probabil din acest motiv a fost mereu şi este şi azi mai apreciat de români decât toţi preşedinţii şi premierii sau miniştrii)!

Ce a făcut Marcel Vela în ultimii 20 dvs. ştitţ? Că sigur nu a locuit în altă ţară, pe alt continent sau pe altă planetă şi s-a pogorât acum în România să îşi dea cu părerea!“, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook. 

În ultima zi din an, Marcel Vela i-a cerut lămuriri lui Raed Arafat despre cazul fetiţei din Vâlcea aflată în comă la spital în urma unui accident de maşină. Copilul a stat ore în şir aşteptând să fie preluat de un elicopter SMURD. Ministrul de Interne a cerut lămuriri după ce Ambulanţa Vâlcea a ratat întâlnirea cu elicopterul SMURD trimis să ia copilul. În replică, Raed Arafat a spus că „Era nevoie de piloţi, iar ministrul Vela a răspuns: „Faceţi rost de piloţi!. Ce aţi făcut de 20 de ani să faceţi rost de piloţi? Nu îmi răspundeţi, că ştiu! Deci avem elicoptere, avem medici, dar nu avem piloţi. Dar avem oameni accidentaţi care mor. Români care mor pentru că noi nu avem piloţi. Angajaţi piloţi! Care e problema?”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite