Politicianul giurgiuvean care îşi caută iubită, reprimit în MP la ordinul lui Traian Băsescu. Liderul MP Giurgiu: „Chiar şi babele surde au aflat de MP“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicianul giurgiuvean Marius Crăcea, care a anunţat în urmă cu câteva zile că îşi caută o iubită, a fost reprimit în Mişcarea Populară la câteva zile de la excludere, în urma unui SMS trimis de liderul formaţiunii, Traian Băsescu, şefului organizaţiei judeţene, Ionel Dinu.

Dinu a declarat că a decis excluderea lui Crăcea pentru a-l scăpa de „şacalii” din presă, dar a fost nevoit să îl primească înapoi la ordinul fostului preşedinte Traian Băsescu.

„Nu a hărţuit pe nimeni, nu a violat pe nimeni şi nu este un psihopat, este un om normal care merge pe stradă drept, cu studii, cu licenţă şi trei masterate. Eu nu am ştiut ce va spune, dar ştiam că va veni cu un lucru care va zgudui România. Cum credeaţi că pot să îl scot din mâna şacalilor când în presă au început să muşte din el!? Eu ce trebuia să fac? Era normal şi firesc să îi dau excluderea din partid. Când l-am exclus din partid presa şi l-a asumat, a devenit victimă şi a început să îl laude. Acum el a fost repus în toate funcţiile avute, Traian Băsescu mi-a trimis sms: 'Marius Crăcea să îşi continue activitatea la Giurgiu' ... Dar nu mai vrem să creăm evenimente de genul ăsta pentru că altfel s-ar putea să cădem în penibil”, a declarat Ionel Dinu, citat de Agerpres.

Şeful organizaţiei Giurgiu a MP a declarat că el este candidatul oficial al partidului la Primăria Municipiului Giurgiu, dar că este posibilă şi o candidatură a lui Crăcea.

„În urma întâlnirii la nivel central în cadrul Mişcării Populare de sâmbătă, 16 ianuarie, eu am fost validat de către partid să fiu candidatul Mişcării Populare la Primăria municipiului Giurgiu, dar iau foarte mult în calcul şi candidatura domnului Crăcea, eu o să mă retrag şi o să candideze el pentru că evenimentul Marius Crăcea a fost un eveniment major, a stârnit ambiţii şi invidii din partea adversarilor politici, a creat cea mai mare vibraţie naţională în partidul Mişcarea Populară după preluarea partidului de către Traian Băsescu în funcţie de preşedinte. Nu spun că a creat o vibraţie mai mult decât aceea, dar este a doua vibraţie pe care a creat-o în partid. Chiar şi babele surde au ajuns să afle de Mişcarea Populară”, a declarat Ionel Dinu.

Marius Crăcea, lider interimar al organizaţiei municipale Giurgiu a MP, a intrat în atenţia publică după ce a anunţat public că îşi caută o iubită, aceasta fiindu-i necesară pentru o eventuală candidatură la alegerile locale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite