Peremistii cer sondaje facute de Parlament

Prim-vicepresedintele PRM, Corneliu Ciontu, a propus, ieri, plenului Camerei Deputatilor, infiintarea unui institut de sondare a opiniei publice sub controlul Parlamentului. Ca sa-si justifice

Prim-vicepresedintele PRM, Corneliu Ciontu, a propus, ieri, plenului Camerei Deputatilor, infiintarea unui institut de sondare a opiniei publice sub controlul Parlamentului. Ca sa-si justifice demersul, peremistul a criticat in termeni duri ultimele sondaje de opinie, toate favorabile partidului de guvernamant, pe care le-a numit "denaturare a realitatii, lipsita de orice precautie si de orice responsabilitate". Sociolog de meserie, deputatul PRM a incercat sa demonstreze ca este imposibil ca, dupa un an de guvernare, PSD sa urce in sondaje, iar partidul lui C.V. Tudor sa scada constant. Dupa Ciontu, infiintarea unui institut "parlamentar" i-ar ajuta pe "reprezentantii poporului sa cunoasca constant opiniile reale ale electoratului".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările