Pe cine susţiune Moise Guran (USR) la Primăria Capitalei: Nicuşor Dan sau Vlad Voiculescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Pe Nicuşor Dan sigur nu-l votez”, spunea Moise Guran, recent intrat în USR, în urmă cu mai multe săptămâni, despre candidatul desemnat al partidului pentru Primăria Capitalei. Deşi este membru USR, acesta a fost prezent vineri la lansarea proiectului pentru Bucureşti al lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS.

Deşi candidatul USR pentru Primăria Capitalei este Nicuşor Dan, fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat în formaţiune, a fost prezent vineri la evenimentul PLUS în care Vlad Voiculescu şi-a prezentat viziunea pentru Bucureşti.

„Vreau să reamintesc nişte lucruri. Apropo de încălzire. Păi vedeţi cum ies aburi din Bucureşti pe toate străzile. Acum ştim cu toţii că Bucureştiul pierde 2.000 de tone de apă caldă pe oră. Acum patru ani pierdea 1.000. În patru ani ce s-a întâmplat? RADET-ul a dat faliment, centralele au nevoie de câteva sute de milioane de lei investiţii şi noi nu ştim ce s-a întâmplat în această perioadă. În această perioadă am avut târguri, iepuraşi. Problemele au fost aici, dar abordarea a fost populistă. În tot acest ani politicienii au mers pe ideea că dacă voi câştiga Capitala voi câştiga România. Şi au mers cu populism maxim la Primăria Capitalei”, a declarat Moise Guran.

Acesta a mai precizat apoi că Gabriela Firea poate reprezenta „o oportunitete” pentru Bucureşti, aşa cum făcut-o şi Liviu Dragnea, în sensul coagularizării societăţii.

„Am avut în această ţară o mare problemă care s-a numit Liviu Dragnea. Acesta ne-a coagulat. A fost un catalizator al societăţii civile. Aşa este şi Gabriela Firea pentru Capitală. Hai să o folosim pe Gabriela Firea să ne unim”, a mai adăugat Moise Guran.

În urmă cu mai multe săptămâni, dinainte să se înscrie în USR, Moise Guran afirma într-un comentariu pe Facebook că „în mod sigur” nu îl va vota pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

moise guran nicusor dan foto captura
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite