PDL, motiv de dispută între PNL şi PSD: Antonescu îi cere lui Oprișan "să-şi măsoare declaraţiile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PNL Crin Antonescu i-a cerut liderului PSD Marian Oprișan să-și măsoare declarațiile privind trecerea unor democrat-liberali la PNL, comentând că nici liberalii nu au făcut afirmații publice despre cât și cum au făcut afaceri oameni din PSD cu cei din PDL.

"N-am propus-o și nu cred că o vom propune pe Sorina Plăcintă în nicio funcție publică. Poziția domnului Oprișan este corectă, este problema PNL. Dar aș face apel și la domnul Oprișan, și la alți moraliști din PSD să fie mai parcimonioși cu lecțiile în această privință. Noi nu am comentat niciodată cât, cum, pe unde și pe cine a primit PSD, nici cât, ce și câte și cum afaceri au făcut oameni din PSD cu cei din PD, nu pentru că nu ar conta", a spus Antonescu, la RTV.

"E bine să ne cenzurăm reciproc, să veghem la puritatea compoziției noastre, dar știe și domnul Oprișan, e un om politic versat și bine orientat că sunt niște compromisuri pe termen limitat pe care le facem cu un scop foarte clar - menținerea majorității până la alegerile parlamentare", a explicat liberalul.

Întrebat, Antonescu a admis că Sorina Plăcintă a fost un fel de soluție imorală, dar "una mică".

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a retransmis joi PNL să se "spele pe cap" cu Sorina Plăcintă, care a risipit bani şi a minţit alături de Emil Boc "într-un mod ordinar" atunci când a spus că va repara drumurile în judeţ, iar ele arată azi ca după "al doilea război mondial".

"În calitate de senator al României în umbra partidului de guvernământ în ultimii patru ani, deşi a promis că va sprijini foarte mult repararea drumurilor naţionale din judeţul Vrancea a minţit alături de Emil Boc într-un mod ordinar în aşa fel încât astăzi drumurile naţionale din judeţul Vrancea arată ca după al doilea război mondial", a spus el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite