PDL începe să distribuie în weekend afişele anti-USL în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Plăcintă
Sorina Plăcintă

Prim-vicepreşedintele PDL Bucureşti, Sorina Plăcintă, a anunţat că democrat-liberalii vor începe în acest week-end să distribuie în Capitală afişele contra grevei "de lux" a USL.

"Campania începe în acest weekend. Fiecare parlamentar stabileşte la el în colegiul numărul de afişe şi tipul de promovare a acestora. În orice caz, vor fi atât bannere mari stradale, cât şi afişe lipite pe stâlpi şi se vor distribui materiale şi în cutiile poştale", a declarat Plăcintă.

Sătămâna trecută, Ioan Oltean a anunţat că PDL va declanşa o campanie prin care alegătorii să fie informaţi că aleşii lor din formaţiunile membre USL "chiulesc" din Parlament, replica opoziţiei fiind, prin vocea social-democratului Dan Şova, că va depune plângere penală.

Liderul PSD, Victor Ponta, a explicat luni că afişele pe care PDL le va distribui în teritoriu privind greva parlamentară de "lux" a parlamentarilor USL îi va ajuta "foarte mult" pe membrii Opoziţiei.

"Ne va ajuta foarte mult, pentru că cei de la PDL consideră că toţi românii sunt proşti şi uşor de manipulat. Orice om întreabă <<Dacă tu ai majoritate în Senat şi în Cameră, atunci de ce nu veniţi voi la serviciu, pentru că cei de la USL, din cele patru motive, sunt în proteste, dar voi dacă sunteţi mai mulţi, de ce nu veniţi la serviciu?>", a declarat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite