Pandemia trasează un nou model economic în SUA. PSD, plan similar cu cel impus de Joe Biden: „Stat activ, implicat în viaţa cetăţenilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite că preşedintele SUA, Joe Biden, a impus un Nou Model Economic, care se bazează pe „un stat activ, implicat  în viaţa cetăţenlor”, lucru pe care PSD îl consideră potrivit şi pentru ţara noastră.

„Congresul american a votat astăzi planul de stimulare a economiei în valoare de 1,9 trilioane de dolari, propus de Joe Biden. O intervenţie fiscală masivă destinată familiilor sărace şi celor din clasa de mijloc, care va accelera redresarea Americii, fără a supraîncălzi economia.

Pe lângă efectele sale directe în economia americană şi globală, acest pachet de stimulare a economiei marchează şi începutul unui Nou Model Economic, unul ce se bazează pe un stat activ, implicat în viaţa cetăţenilor, nu doar unul care se preocupă de pieţele financiare, aşa cum susţin partidele de dreapta.

Acelaşi lucru îl spunem şi noi - rolul statului este acela de a guverna în numele şi pentru cetăţeni. În acelaşi timp, mai ales în perioade de criză cum este cea pe care o traversăm, statul are datoria de a proteja categoriile vulnerabile şi de a sprijini clasa de mijloc şi producătorii autohtoni.”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite