Orban, despre directorul cu diplome false de la Direcţia Regională de Drumuri Craiova: „A fost repus în funcţie prin decizia instanţei”

Orban, despre directorul cu diplome false de la Direcţia Regională de Drumuri Craiova: „A fost repus în funcţie prin decizia instanţei”

Liderul PNL susţine că directorul controversat de la DRDP Craiova, acuzat de înşelăciune, a fost repus în funcţie prin decizia instanţei. FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, referitor la directorul DRDP Craiova care este acuzat de înşelăciune prin folosirea unor diplome falsificate, că Bogdan Bratu a fost pus în funcţie în perioada guvernării PSD, iar după demitere a obţinut repunerea în funcţie printr-o decizie a instanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul Bratu, el a fost demis şi a câştigat prin proces, a fost repus în funcţie prin decizie de instanţă. Din ce ţin eu minte e pus în perioada guvernării PSD, a fost schimbat când s-au certat PSD Dolj cu PSD Giurgiu şi acum a câştigat prin decizie de instanţă repunerea în funcţie", a declarat Ludovic Orban, vineri, în cadrul unei vizite efectuate în judeţul Dolj

Întrebat dacă avea informaţii privind faptul că directorul DRDP Craiova ar avea documente de studii falsificate, Ludovic Orban a răspuns că nu are informaţii privind studiile lui Bogdan Bratu.

Procurorii fac vineri dimineaţă trei percheziţii în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Bogdan Bratu, director general al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin folosirea unor documente de studii falsificate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările