Orban îl  contrazice pe Ponta: „Există Opoziţie şi este majoritară în societatea românească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu
Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, l-a contrazis pe premierul Victor Ponta care a susţinut că în România „nu există Opoziţie“ şi a catalogat declaraţia acestuia drept „fantasmagorică şi arogantă“.

„În primul rând, există Opoziţie la Victor Ponta în Parlament, şi în PSD, în Guvernul pe care îl conduce, în grupurile parlamentare ale PSD, dar, cel mai grav, există Opoziţie la Victor Ponta, care este majoritară în societatea românească. Să spui că nu există Opoziţie mi se pare fantasmagoric şi arogant, aşa cum este Victor Ponta“, a spus Orban luni, într-o conferinţă de presă.

El a anunţat că în această săptămână PNL va face evaluări în conferinţe de presă cu privire la activitatea celor trei ani ai Guvernului Ponta.

„Victor Ponta este amoral, nici măcar nu pot să spun că este imoral. Tot ce a făcut a demonstrat că nu înţelege bine ce este bine şi ce este rău, nu înţelege“, a susţinut liderul deputaţilor PNL.

Orban l-a catalogat pe Ponta drept o „marionetă“, „un mare fricos“ şi l-a acuzat de nepotism prin faptul că la conducerea Ministerului Transportului, Ministerului Justiţiei şi Grupului PSD de la Senat se află apropiaţi de-ai săi.

Totodată, Orban  a anunţat că PNL va propune înfiinţarea unei comisii de anchetă referitoare la deciziile luate de Autoritatea de Supraveghere Financiară privind poliţele RCA.

„Vom propune înfiinţarea unei comisii de anchetă privitor la deciziile luate de Autoritatea de Supraveghere Financiară privind poliţele RCA, ce au permis creşterea inexplicabilă a multor categorii de poliţe“, a mai spus Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite