Orban, atacuri în rafală la Cîţu: Decizia de revocare a lui Nazare s-a luat împotriva voinţei mele şi fără consultarea partidului. În PNRR nu sunt gaze pentru Prahova

Orban, atacuri în rafală la Cîţu: Decizia de revocare a lui Nazare s-a luat împotriva voinţei mele şi fără consultarea partidului. În PNRR nu sunt gaze pentru Prahova

Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri la adresa premierului Florin Cîţu, fiind amintit faptul că Alexandru Nazare, susţinut în Guvern de PNL Prahova, a fost demis din funcţia de ministru al Finanţelor fără consultarea partidului. Mai mult. Orban a subliniat că în forma actuala a PNRR Prahova nu va primi bani pentru extinderea reţelei de gaze naturale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful PNL a vorbit în discursul său de la alegerile PNL Prahova despre mai multe momente în care organizaţia condusă de Iulian Dumitrescu ar fi fost nedreptăţită. „Nu filiala PNL Prahova a pierdut un ministru, ci partidul a pierdut un ministru. Şi-a făcut datoria. A girat funcţia de ministru cu competenţă şi profesionalism. Decizia de revocare s-a luat împotriva voinţei mele şi o consultare a partidului. Nu Guvernul dă ordine la partid, ci forurile statutare decid politica Guvernului”, a declarat Ludovic Orban. 

Preşedintele liberal le-a atras atenţia celor prezenţi că sunt minţiţi cei din Prahova când li se vorbeşte de bani de gaze prin PNRR, pentru că acest judeţ nu a fost prins în schema de sprijin a Guvernului.
 
„Eu am susţinut investiţiile în plan local. Trebuie să facem cu realism. Nu am terminat PNDL 1 şi PNDL 2
În PNRR-ul trimis la Bruxelles nu se alocă bani pentru gaz, pentru că se alocă bani doar pentru o regiune tampon: Oltenia. Prahova nu e în Oltenia.  Aşa s-a decis la nivel guvernamental, fără o consultare a Coaliţiei”, a subliniat Orban. 
 
Liderul PNL a subliniat că-l sprijină pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la şefia PNL Prahova, pe care îl consideră unul dintre apropiaţii săi, deşi au mai existat duvergenţe în anii trecuţi între ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările