Norica Nicolai îl promovează pe principalul susţinător al ieşirii României din UE. Dragomir, invitat să vorbească la Bruxelles despre Justiţia de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norica Nicolaei, europarlamentar ALDE. FOTO Adevărul
Norica Nicolaei, europarlamentar ALDE. FOTO Adevărul

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, l-a invitat să vorbească, la un eveniment pe care îl moderează, pe fostul ofiţer Daniel Dragomir, cel care marţi a lansat un manifest pentru ieşirea României din Uniunea Europeană.

Norica Nicolai a trimis o invitaţie către colegii europarlamentari pentru evenimentul denumit „Law and Justice Reform in Romania“, eveniment care va avea loc în sediul Parlamentului European din Bruxelles pe 10 octombrie.

Potrivit afişului, evenimentul este organizat de Norica Nicolai, ALDE şi International Foundation for Better Governance.

Invitaţii la dezbaterea moderată de Norica Nicolai sunt, potrivit anunţului oficial: Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI şi reprezentant al Partidului Romania 3.0, David Clark şi Gary Cartwright. 

Dragomir este cel care marţi a lansat conceptul de ROEXIT, cerând sprijinirea eforturilor de ieşire a României din Uniunea Europeană. David Clark este fost consilier la Robert Cook, acesta având în trecutlegături cu familia Adamescu, în timp ce  Gary Cartwright e editorialist la EU Today. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite