Nicuşor Dan, după suspendarea grevei de TMB: Sper că niciun sindicalist controlat politic nu va sfida o decizie a instanţei şi va incita în continuare la grevă

Nicuşor Dan, după suspendarea grevei de TMB: Sper că niciun sindicalist controlat politic nu va sfida o decizie a instanţei şi va incita în continuare la grevă

Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicuşor Dan a anunţat, după suspendarea grevei de Tribunalul Bucureşti, că este deschis la dialog cu reprezentanţii STB, dar în acelaşi timp a avut un avertisment la adresa lui Vasile Petrariu, social-democratul care este şi lider de sindicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Decizia Tribunalului Bucureşti din această după-amiază e clară: greva orchestrată politic de la STB se suspendă. E o decizie executorie, deci trebuie pusă în aplicare de urgenţă. Lucrul trebuie reluat imediat, iar mijloacele de transport să fie puse în funcţiune ca să deservească bucureştenii. Sper că nimeni – niciun lider de sindicat, niciun sindicalist controlat politic – nu va îndrăzni să sfideze o decizie a instanţei şi să incite în continuare la grevă”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicuşor Dan. 
 
Edilul a precizat că e deschis la dialog cu persoanele nemulţumite. „Sunt în continuare deschis dialogului şi aştept să discut cu sindicalişti care reprezintă interese sindicale, nu interese politice. Până la această oră nu am primit niciun răspuns la această invitaţie de a dialoga. În acelaşi timp, însă, mijloacele de transport STB trebuie să se întoarcă pe trasee, iar transportul public de suprafaţă în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede”, a completat primarul general. 
 
Niculşor Dan a avut şi un avertisment pentru liderul sincaliştilor: „Pentru liderul de sindicat membru PSD, Vasile Petrariu, am un mesaj foarte clar: va avea soarta lui Ion Rădoi. Liderii sindicali care reprezintă forţe politice şi nu salariaţi, care îşi folosesc poziţiile sindicale pentru interese personale şi pentru interesele politicienilor care-i manevrează nu pot avea parte de respectul bucureştenilor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările