Nicuşor Dan, întâlnire la Guvern pe tema preţului gigacaloriei şi preluarea ELCEN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă, Nicuşor Dan FOTO Facebook
Nicolae Ciucă, Nicuşor Dan FOTO Facebook

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, are o întâlnire de lucru la Guvern,  începând cu ora 11, la Palatul Victoria, unde vor fi prezenţi şi ministrul finanţelor, Adrian Câciu, ministrul dezvoltării, Cseke Attila, şi ministrul energiei, Virgil Popescu.

Primarul Capitalei are o „întâlnire de lucru cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Energiei, Virgil-Daniel Popescu şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac”, arată pagina Guvernului. 

Primarul Capitalei a mai avut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, săptămâna trecută, în urma căreia premierul a transmis: „scopul întâlnirii a fost, în primul rând, acela de a mă asigura ca bucureştenii nu vor fi lipsiţi de energie termică şi apă caldă în această iarnă dar şi de a mă informa cu privire la problemele cu care se confruntă Primăria Generală”.

Edilul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că Primăria nu a cerut bani de la Guvern pentru acest an şi a menţionat că va exista o mare dificultate în ianuarie 2022 deoarece la sfârşitul acestui an municipalitatea nu o să mai aibă niciun ban în cont. Nicuşor Dan a mai explicat că problemele sistemului de încălzire centralizată au fost acumulate în ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite